Ιστορίες Διατροφής

Διαβάστε τις ιστορίες των φίλων
του LoveMyKilos ή στείλτε
τη δική σας στο:

stories@lovemykilos.com

Love My Kilos | Όροι Χρήσης
LoveMyKilos is a new approach to Dietetics which combines Psychology and Nutrition to focus on the individual's life as a whole instead of just their diet.
dietitics, psychology, nutrition, diet, life, διαιτoλογία, διατροφή, ψυχολογία, δίαιτα, ζωή, Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, Konstantinos Chardavellas
338
page-template-default,page,page-id-338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Όροι χρήσης

Προσωπικές πληροφορίες.

Οι πληροφορίες σας καταγράφονται μόνο αν γραφτείτε στο news letter ή στείλετε email στην ιστοσελίδα. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε καταγράψει για τους εξής λόγους:
Για να στείλουμε email σχετικά με εκδηλώσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με την ιστοσελίδα.

Cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεν θα πουλήσουμε, ανταλλάξουμε ή μεταφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα πρόσωπα. Αυτό δεν περιλαμβάνει πρόσωπα που βοηθάνε στην λειτουργία της ιστοσελίδας, εφόσον αυτά τα πρόσωπα συμφωνούν να κρατήσουν αυτές τις πληροφορίες απόρρητες. Διατηρούμε το δικαίωμα χρήσης προσωπικών δεδομένων σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητες για την διατήρηση του νόμου και για την προστασία προσώπων, δικαιωμάτων και ιδιοκτησίας.

Links άλλων ιστοσελίδων

Ενίοτε μπορεί να περιλάβουμε links που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες Αυτές οι ιστοσελίδες έχουν τους δικούς τους όρους χρήσης. Δεν φέρουμε καμία ευθηνή για το περιεχόμενο και τις δράσεις αυτών των ιστοσελίδων που συνδέουμε με links.

Πνευματικά δικαιώματα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του Love My Kilos.com χωρίς αναφορά στην πηγή.